Варна. Анкетното проучване на ПП АБВ, чиято цел е да

...
Варна. Анкетното проучване на ПП АБВ, чиято цел е да
Коментари Харесай

От Варна ПП АБВ започва допитване сред гражданите чрез анкета по ключови национални теми

Варна. Анкетното изследване на Политическа партия АБВ, чиято цел е да дефинира настройките на жителите по основни обществени и политически въпроси, започва от Варна. Сондажът ще се организира измежду 50 000 индивида в цялата страна, оповестиха от пресцентъра на партията .
Освен на хартия, анкетата на АБВ към този момент е налична и онлайн, през формалната страница на партията тук
Анкетата съдържа 11 въпроса, свързани с националната сигурност и енергийната политика, превъзмогване на демографската рецесия.
Началото на акцията даде ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков.
„ Стартирането от Варна е въпрос на стратегическо схващане и на почитание към варненци ”, сподели той.
В подтекста на тематиката за национална сигурност, Румен Петков уточни, че това е тематика изключително настояща за Варна.
„ Това е значимо за Варна и изобщо за черноморските ни общини, тъй като ние би трябвало да кажем, че на наша територия и в наша акватория е неприемливо да се разпростират спомагателни военни континенти. Защото напрежението, което провокира безумното деяние на президента на Украйна в Черноморския басейн, може да докара до в допълнение натягане и до пренатоварване на България, с което рискуваме да я създадем обект ”.
Председателят на Политическа партия АБВ сподели още, че партията настоя документално пред държавното управление и пред Народното събрание на територията на страната ни да не се позволява разполагането на спомагателни военни контингенти.
Сред останалите въпроси, залегнали в анкетата на Политическа партия АБВ, са България да инициира диспути за смяна на системата за европейска сигурност, за битка против двойните стандарти в Европейски Съюз, за събаряне на глобите против Русия, за създаване на АЕЦ „ Белене ”, за доставка на газ от Русия през страната ни и за възобновяване на двустранни търговски връзки с Азия, Близкия Изток, Африка и Латинска Америка. АБВ разчита на настройката на жителите и във връзка с въвеждането на еднократна финансова помощ в размер на 30 000 лв. за трето дете, нова данъчна политика с 5% Данък добавена стойност за артикули от първа нужда, въвеждане на необлагаем най-малко до равнището на минималната работна заплата и смяна на държавното устройство и определяне на президентска република.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР