Върлата социалистка Корнелия Нинова, която публично се явява като майка

...
Върлата социалистка Корнелия Нинова, която публично се явява като майка
Коментари Харесай

Разкритие! Корнелия Нинова се кипри с бижута от по 10 000 лева! Облича само маркови костюми

Върлата социалистка Корнелия Нинова , която обществено се явява като майка Тереза за бедния пенсионер, обожава лукса и марковите облекла и бижута. Това сподели инспекция на , съгласно който алената шефка не се допира до нищо, което коства под 1000 лв..

Нинова е облечена от горе до долу в костюми на известната марка Marina Rinaldi, чиито дрехи стартират от 1000 лв.. Обикновена блуза от кежуал сбирката на марката коства най-малко 300 лв., които Корнелия харчи с лека ръка.

Но най-голямата й пристрастеност са бижутата . Там социалистката не играе по никакъв начин надребно, а залага на една от най-скъпите марки в България - Van Cleef & Arpels. За информация -   комплект възлиза на над 5000 евро.

За свежия си външен тип пребоядисаната седесарка се доверява на най-скъпия лекар в региона Радина Денкова, където процедурата е колкото две пенсии на редова баба-социалистка.

И един неочакван факт – Корнелия е обожател на леките филъри , с които изпъва бръчки и прави устните си още по-чувствени, рапортува информаторът на Narod.bg от централата на Българска социалистическа партия.

Относно колите алената хала с мераци към Бойко Борисов не пропуща съревнование на любимеца си Крум Дончев, като не се свени сама да популяризира във фейсбук фотоси в неговата спортна кола.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР