Вариантът Валери Божинов да облече за трети път фланелката на

...
Вариантът Валери Божинов да облече за трети път фланелката на
Коментари Харесай

Божинов - вариант за Парма

Вариантът Валери Божинов да облече за трети път фланелката на Парма отново е настоящ, научи " България Днес ". Засега нападателят не удостоверява публично тази информация и не отговаряше на мобилния си телефон. Едно от разпоредбите при договаряния по трансфер е обществените изказвания да се вършат при сключване на договора.

Но постоянно се промъква и неофициална информация. След раздялата на Валери с швейцарския Лозана " новините не бяха положителни. Дори започваха да се носят клюки, че той може да спре с футбола. Но това очевидно не дава отговор на истината.

" Има интерес към Валери, само че не мога да издавам никакви детайлности - разяснява пред " България Днес " вторият му татко Сашо Ангелов. - Едно е несъмнено - той продължава с футбола. "

Самият Божинов също даде индикации, че не е апатичен към концепцията да се завърне в Парма.

В една от обществените мрежи Валери разгласява поредност свои снимки от мачове с екипа на " пармалатите ". Те се радват на огромен интерес. От мненията проличава, че много от почитателите на италианския клуб са подготвени да одобряват Божигол с отворени прегръдки. В момента Парма води страховита борба за завръщане в елита.

Според мнозина експерти като конспирация второто равнище на италианския футбол не отстъпва на Серия „ А ". Парма е преди всичко с 29 точки, само че води единствено по голова разлика. Вторият Бари, и третият Палермо, имат същия актив. Тимът на Венеция, заемащ осмо място в класирането, отстъпва единствено с три точки на водача.

Отборите, които завършат на първите две места, влизат непосредствено в елита. Тимовете от трето до осмо място играят плейофи.

Нападател с опит в италианското калчо сигурно ще бъде от изгода за всеки един от тези клубове.

За това няма да бъде изненада, в случай че Божинов заиграе още веднъж в страната, от която потегли неговата кариера.

В момента българинът е в Белград и изчаква развиване на обстановката към своя предстоящ тим. Обсъждат се и аварийни разновидности, в случай че завръщането в Италия не се реализира. Валери минава през сложен интервал, само че е твърдо решен да се пребори за бъдещето си във футбола.

В началото на октомври нападателят се раздели с Лозана, където отиде с огромни упования. В последна сметка Божигол напусна клуба единствено три месеца откакто бе подписал контракта. Контрактът със седемкратния първенец на Швейцария бе организиран и благодарение на приятелката на Валери - Биляна Дол. Родителите на красивата брюнетка живеят в алпийската страна и тя беше повече от щастлива да бъде покрай тях. Това не продължи дълго, само че Биляна остана до българина. Сега тя е при него в Белград.

През тази година нападателят претърпя и друго футболно отчаяние. Божинов се завърна в Европа на 30 юни, след несполучлив интервал в китайския втородивизионен Мейджоу Хака.

За сметка на това той прибра близо милион евро за няколко мача с екипа на азиатците. И към този момент чака новото си предизвикателство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР