Вариантът никога не е одобряван от ЕК. Одобреният проект е

...
Вариантът никога не е одобряван от ЕК. Одобреният проект е
Коментари Харесай

Радан Кънев: Компаниите, с които правителството е свикнало да работи, не знаят да строят тунели

Вариантът в никакъв случай не е одобряван от Европейска комисия. Одобреният план е този с тунели. Именно поради това аз алармирах в Брюксел. По тази причина бях нападан. Няма български жител, който да не желае Автомагистрала "Струма " да продължи. Проблемът е с Европейска комисия, че тя няма по какъв начин да финансира трасе, което не е утвърдено. Това съобщи евродепутатът Радан Кънев пред БТВ.

Сегашният път е сложен и рисков, въпросът е по какъв метод да се осъществя това трасе. Аз не лобирам за нищо, акцентира той.

„ Единствената логичност да се прави по този метод е да стане по-евтино, само че действителността е друга. Според специалистите, трасето ще излезе по-скъпо. Ние не сме изпълнили плана, който е показан пред Европейска комисия. Очевидно фирмите, с които държавното управление е привикнало да работи, не знаят да строят тунели. На Запад съвсем всички планински пътища минават през тунели “, обясни евродепутатът.

„ Дай Боже, да се откри естественото решение, с цел да имаме автомагистрала „ Струма “, прикани Кънев.

Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и предвижда, че ще се направи опит трасето да бъде достроено за сметка на данъкоплатците.

Всички кавги демонстрират една неприятна политика в областта на околната среда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР