Вариант страната ни да спаси летния туристическия сезон предлагат хотелиери.

...
Вариант страната ни да спаси летния туристическия сезон предлагат хотелиери.
Коментари Харесай

Хотелиери: Да рекламираме Черноморието като лечебна дестинация

Вариант страната ни да избави летния туристическия сезон оферират хотелиери. Те оферират да популяризираме неповторимите качества на въздуха в Слънчев бряг, Свети Влас и Несебър. От сектора напомнят, че изискванията край морето са подобаващи за лекуване на белодробни и респираторни болести.

За неповторимите качества на българското Черноморие се знае от дълго време, оповестява Нова тв. Съчетанието сред море и планина в  района прави от Свети Влас до Несебър уместно място за профилактика и лекуване на белодробни и респираторни болести. „ Имаше един превъзходен медицински комплекс,, където се лекуваха и възрастни, и млади, и българи, и чужденци ”, сподели Иван Иванов, ръководител Бургаската туристическа камара.

Затова хотелиери и ресторантьори от района оферират българското черноморие да се популяризира като лечебна дестинация. Особено след пандемията от ковид. „ Слънчев бряг е лабораторията за ликвидиране на всевъзможен тип белодробни вируси. От Свети Влас до Несебър, там има комбиниране на планински и морски въздух със специфични, необикновен тип изпарение което основава една характерна йонизация, която убива всевъзможни вируси ”, разяснява хотелиерът Веселин Налбантов.

Статистиката сочи, че у нас на лекуване за респираторни болести са идвали групи от Финландия Швеция и Норвегия.

Затова с подобаваща рекламна акция през август и септември в курортите могат да почиват българи и чужденци, които към този момент са преболедували ковид. „ Химическият състав на въздуха на Малко Търново, на Свети Влас и на Сандански е еднакъв “, съобщи Иван Иванов.

Въпреки прогнозите за лято 2020 година, доста от хотелиерите по морето са подготвени да отворят своите бази незабавно след анулацията на изключителното състояние.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР