Вариант с подаване на оставка от страна на кабинета не

...
Вариант с подаване на оставка от страна на кабинета не
Коментари Харесай

Каракачанов: Не се обсъжда оставка на правителството

Вариант с подаване на оставка от страна на кабинета не се разяснява. Рокади в редиците на ръководещите и промяна на министри също не стои на дневен ред.
Това стана ясно от изказване на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация участва на откриването на образователната година във Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски” в Долна Митрополия.

Вицепремиерът отговори на журналистически въпрос. Думите му идват по-малко от седмица, след апела на Каракачанов за разговор сред президент и министър председател и загатването за сформиране на експертен кабинет.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и партията на Цветан Цветанов - “Републиканци за България”, към която се причисляват от ден на ден фрагменти от редиците на ръководещите. Днес министър председателят Бойко Борисов също разяснява протичащото се.

“Може би основава някакви страсти в партията ГЕРБ и основателно. Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един миг реши да прави нова партия, а и на всичкото от горната страна да почне да подлага на критика, в това число интервали и неща, в които е взел участие, няма по какъв начин да не ги нервира, само че в политически проект, какво ще промени, надали нещо доста “, съобщи Каракачанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР