Вари го, печи го... каквото и да прави Людмила от

...
Вари го, печи го... каквото и да прави Людмила от
Коментари Харесай

Това ли заслужи Людмила? Риалити звездата - жертва на онлайн тормоз

Вари го, печи го... каквото и да прави Людмила от " Ергенът ", все е в окото на бурята. Хейтът към нея се сипе като априлски сняг, а скрийншоти с нейни изражения стават meme-та в всякакви страници в обществени мрежи. 

Самата Людмила като цяло е заключила опцията инцидентни хора да разясняват фотосите ѝ, само че понякога споделя ужасните мнения, които получава като отговор на сторита. 

Виж още: Уви! Мис България е обвързана, Сара Младенова сподели гаджето 

" Каквото и да правиш, работата е изпусната към този момент ", написа ѝ злобна последователка в отговор на разкрасителна процедура, с която се е похвалила. Оказва се, че въпросната дама се е филмирала малко повече от шоуто и даже държи сметка за отношението на Людмила към останалите. " Не желая да виждам такова отношение и ниска ценностна система в народен ефир ", сипва ѝ въпросната жена. 

Виж още: Изненада: моделката Бояна се похвали с новата си роля в сериала " Лъжите в нас "

В интерес на истината Людмила в действителност остава една от участничките в риалитито, събрали най-малка фенска база след началото на шоуто. Тя нееднократно е разгласила хейт мнения, които е получила по собствен адрес, като е била сравнявана с крокодил, мумия, коза и какво ли още не. 

Изображение: https://www.instagram.com/lusmilka1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР