Върху това кога ще се случи края на войната, влияе

...
Върху това кога ще се случи края на войната, влияе
Коментари Харесай

Журналист: По-добър призив за мир от обезобразените тела на руските войници, няма

Върху това по кое време ще се случи края на войната, въздейства огломно количество фактори - и Съединени американски щати, и Полша, и Европа, и Русия, и Украйна. Смятам, че Путин не може да се откаже от проектите си, тъй като в противоположен случай за него ще дойдат личните му другари. Затова той би трябвало да настава по този начин, че да завладее цяла Украйна.

Това разяснява в ефира на Навальный LIVE журналистът Дмитрий Гордон.

Върху обстановката могат да повлияят съветската войска и самия съветски народ. Колкото повече руснаци, изключително московчани схванат в каква дупка са се оказали, толкоз по-бързо краката им сами ще ги изкарат на улицата, с цел да стачкуват против путинския режим, счита журналистът.

Точно в това е моята персонална вяра. Когато руснакът разбере, че не разполага с  обикновените неща, на които е привикнал през последните години - свободен интернет, хранителни артикули, тетрадки, тоалетна хартия, ще излезе на улицата да стачкува. Иначе къде ще иде? Нито може да замине зад граница, нито може да си харчи парите. Остава му само да стачкува против Путин, разяснява той.

Зеленски правиилно се обърна към съветските бойци да се извърнат против Путин и да защитят Украйна.  Но още по-добър апел са телата на съветските бойци. Стотици хиляди тела на съветски бойци сега гният по украинските полета. Русия, вземи си телата на починалите. Кълват ги гарваните. Русия, вземи обезобразените мъртви бойци, които ти изпрати, с цел да завладеят Украйна. Погреби ги по човешки. Тези мъртви руснаци, които ще си отидат вкъщи, са по-добри от всяко друго послание. Те демонстрират най-добре какво се случва. Не случайнон в последно време измежду съветската войска има толкоз дезертьори, толкоз отводи да отидат на война. Ще ви обясня за какво. Защото е ужасно. Защото няма мотивация. Ако имаше мотивация за отбрана на независимостта и суверенитета на Русия, на домовете си, щеше да е друго, уточни той.

 

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР