Върху плакат, поставен близо до три хотела, пълни с търсещи

...
Върху плакат, поставен близо до три хотела, пълни с търсещи
Коментари Харесай

„Достатъчно е достатъчно“: Гневът в Рослеър, тъй като хотелите се пълнят с търсещи убежище

Върху афиш, подложен покрай три хотела, цялостни с търсещи леговище и украински бежанци, жителите на дребното градче Уексфорд, Рослейр Харбър, имат жестоко обръщение за държавното управление: „ Стига е задоволително “.

Тяхната мирна, деликатно калибрирана акция против потреблението на четвърти хотел за настаняване на още стотици търсещи леговище не може да бъде по-различна от тази на антиимигрантските деятели, които помогнаха за подбуждането протест в Дъблин в края на ноември.

Но и двете акцентират една неуместна истина за държавното управление: имиграцията към този момент е твърдо в политическия дневен ред и за първи път е евентуално да играе забележителна роля в националните избори, заради до началото на 2025 година

„ Ще накара ли антиимигрантските или крайнодесните партии да придобият мощ? Да, в действителност имам вяра, че това ще се случи “, сподели ръководителят на групата на локалните поданици Бърни Мълън от държавните политики по отношение на настаняването идващи в дребни градове без консултация.

„ Ще има поврат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР