Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания преди евровота. Поведението

...
Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания преди евровота. Поведението
Коментари Харесай

Джамбазки: Върху нас бе съсредоточена изключително „кафява” кампания

„ Върху нас беше съсредоточена извънредно „ кафява ” акция преди евровота. Поведението на „ Атака ” по време на изборите беше меко казано подмолно. В политически проект предстоят диалози, само че в персонален всяка една клюка и неистина ще мине през съда, където някои хора ще получат опцията да потвърдят лъжливите си изказвания. Ако не го създадат, ще бъдат наказани ”. Това съобщи в ефира на НОВА лидерът на листата на Вътрешна македонска революционна организация за евровота Ангел Джамбазки.

Резултатът на партията при обработени 61% от протоколите на секционните комисии сочи, че тя печели 8.06% от гласовете на отишлите до урните в неделя. Джамбазки обаче сподели, че Вътрешна македонска революционна организация няма да употребява този резултат за промени в границите на „ Обединените патриоти ”.

„ Това не би било честно. Но и не можем да си позволим, с поддръжката, която имаме, да бъдем непоследователни – не може единият да пуска тока, а другият да го гаси ”, разяснява Джамбазки.

Той съобщи още, че е рано да се каже дали Вътрешна македонска революционна организация ще се явят независимо на локалните избори през есента.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР