Върховото изпълнение Night Edition на V-класата вече може да бъде

...
Върховото изпълнение Night Edition на V-класата вече може да бъде
Коментари Харесай

БГ цена за върховата V-Klasse на Mercedes

Върховото осъществяване Night Edition на V-класата към този момент може да бъде поръчано и у нас. Специалната трансформация на известния модел за транспорт на пасажери от Mercedes-Benz е с очебийно спортно лъчение, с помощта на извънредните черни детайли в екстериора.

Екстериорът на Night Edition се отличава с черни огледала, радиаторна решетка с два отвора в черен металик, 19-инчови AMG джанти със седем сдвоени лъча боядисани в черно, EDITION емблеми на предните калници и затъмнени задни стъкла. Визуалните акценти в интериора включват удобни седалки от естествена напа в черно, табло облечено веко кожа – и двете с контрастни външни шевове – стелки с EDITION лого и черни лайстни на покрива.



Удобствата на борда да вземем за пример, включват паркинг помощник с 360-градусова камера, в общоприетото съоръжение. Това улеснява маневрирането и паркирането. Удоволствието от динамичното шофиране е с помощта на познатия мотор V250 d с мощ 140 kW/190 кс (комбиниран разход на гориво: 7.5 - 6.8 л/100 км; комбинирани CO2 излъчвания: 199 - 179 г/км).

Цените за Night Edition стартират от 56 300 евро. V-класата Night Edition може да бъде поръчана от Силвър Стар незабавно, а първите доставки се чакат през юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР