Върховният тори Грант Шапс е имал хеликоптер на RAF да

...
Върховният тори Грант Шапс е имал хеликоптер на RAF да
Коментари Харесай

Грант Шапс „използва хеликоптери на RAF като Uber“, след като е бил взет 3 пъти за 6 седмици

Върховният тори Грант Шапс е имал хеликоптер на RAF да го вземе от покрай дома му три пъти за шест седмици, разкрива The Mirror.

Министърът на защитата, който отговаряше за превоза на нацията в продължение на три години, когато Борис Джонсън беше министър председател, е упрекнат, че е трансформирал VIP хеликоптера в „ най-скъпия Uber във Англия “. Записите от полети демонстрират три случая през януари и февруари, когато той е бил спретнат от поле покрай къщата му.

Г-н Шапс е подложен на критика, че е предиздвикал водачи на RAF да го поканят на задължения в Йоркшир, Манчестър и Плимут и е изправен пред въпроси дали е нарушил министерските правила. Твърди се, че за негово персонално улеснение основният народен представител е имал хеликоптери, които да го вземат от неговия изборен регион Уелуин Хетфийлд.

На 11 януари хеликоптер GZ100 прелетя над 20 благи от летище Denham, с цел да вземе члена на кабинета, преди да вземе него до Манчестър. Той прекара пет часа в централата на производител на системи преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР