Върховният съд на САЩ реши с мнозинство и блокира заповедта

...
Върховният съд на САЩ реши с мнозинство и блокира заповедта
Коментари Харесай

Върховният съд на САЩ блокира принудителната вaкcинaция в частните фирми

Върховният съд на Съединени американски щати реши с болшинство и блокира заповедта на администрацията на Байдън за насилствена вaкcинaция против кopoнавиpyс на чиновниците в компании с повече от 100 души личен състав, която се пробваха да прокарат посредством тяхната Агенция за сигурност на труда.

Съгласно разпоредбите, всеки шеф, който има 100 или повече чиновници, беше задължен да подсигурява, че те са или изцяло вaкcиниpaни (каквото и да значи това), или си вършат тecт най-малко един път седмично. Над 85 милиона американски служащи щяха да бъдат наранени от този peпресивен законодателен акт.

Според магистратите решението на Джо Байдън надвишава пълномощията му.

Това е огромна победа за консервативната медия Daily Wire , която първа заведе правосъдно дело против заповедта на президента на Съединените щати. Съвсем скоро те бяха последвани от още 60 други заинтригувани.

Daily Wire е една от най-бързо разрастващите се консервативни медийни компании в Америка и контракултурни издания за вести и мнения във връзка с наболелите социално-икономически и политически проблеми, с съществени коментатори: Андрю Клаван , Майкъл Ноулс , Бен Шапиро , Кандис Оуенс , Джеръми Боринг и Мат Уолш .

Daily Wire проведоха акция под надпис DO NOT COMPLY (Не се подчинявай), като петицията им събра милиони подписи. Медията съумя да набере задоволително средства от почитателите си, с цел да заведе делото, по което се произнесе Върховният съд.

От Daily Wire разясниха триумфа си по този начин:

Това е голяма победа за американския народ и за основополагащата концепция, че държавно управление има лимитирани, тъкмо изброени пълномощия, които съществуват, с цел да пазят, а не да подкопават дадените от Бога свободи на хората.

Според тях държавното управление няма право да взема персонални решения вместо 85 милиона американци. Вчера те изрекоха благодарността си на милионите американски жители, които им оказаха поддръжка в сложната борба.

Съдиите разясниха, че в случай че Съдът даде такива изключителни пълномощия на Агенцията по сигурност на труда, „ оповестяването на изключителни положения в никакъв случай няма да спре и свободите, които разделянето на управляващите в нашата Конституция се стреми да резервира, ще изчезне “.

Това е цялостна победа освен за милионите американци, които са упражнили правото си да не се вaкcиниpaт, само че и за милионите други, които се опълчват на тиранията на тази заповед, без значение от вaкcинaциoнния им cтaтyс.

Решението на Върховния съд в Съединени американски щати, можете да видите тук .

За страдание, Съдът дефинира, че остава в действие условието най-късно до 4 януари да бъдат вaкcиниpaни работещите в здpaвни заведения и в стратегиите „ Медикеър “ и „ Медикейд “, защото те са на държавна дотация. В този случай става дума за 17 милиона души. 

Междувременно, добра вест и от Франция, където Административният съд на Париж анулира наложителното носене на мacки навън в столицата и парижкия район. Мотивите на съда са, че наложителното маскиране навън е „ Крайно, непропорционално и несвоевременно ограничение на гражданските свободи “ .

Префектурата на Париж наложи наложително носене на маски от 31 декември. Сега Парижкият административен съд анулира тази заповед. Това стана ден откакто различен съд във Версай анулира сходна заповед за носене на маски навън в района Ивлин.

В същото време депутатите от Европейския парламент – Кристиан Терис от Румъния, Иван Синчич от Хърватска и Франческа Донато от Италия оповестиха на конференция, че на 23 януари ще се организира международен митинг пред Европарламента в Брюксел, на който са поканени жителите от всички страни в Европейския съюз, които не са съгласни с въвеждането на вaкcинaциoнни пacпopти, така наречен зeлeни cepтификати.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР