Върховният представител на Европейския съюз за външната политика и сигурността

...
Върховният представител на Европейския съюз за външната политика и сигурността
Коментари Харесай

Русия: Борел не е искал среща с Навални

Върховният представител на Европейския съюз за външната политика и сигурността Жозепвсе още не е подал молба до съда, с цел да му разреши да посети наказания Алексей Навални в Това са съобщили от Симоновския съд в съветската столица Москва, представени от ТАСС.

" До петък вечерта Борел не е отишъл в съда ", сподели съдът. В събота столичните съдилища са затворени. В събота Борел възнамерява да напусне Руската федерация. По-рано прессекретарят на Московския градски съд Уляна Солопова съобщи пред ТАСС, че решение за среща на Навални с Борел ще бъде взето от Симоновския областен съд на общо съображение.
 Европейски Съюз доста мек към Русия за Навални
Европейски Съюз доста мек към Русия за Навални

Първо посещаване в Москва на върховен представител на Европейски Съюз от 2017-а

Припомняме, че Борел разяснява по-рано в петък, че връзките на Общността с Русия били подложени на мощен напън след и на рецензия на Кремъл.

" Нашите връзки в действителност са в сложен миг ", означи Борел при започване на диалозите с съветския външен министър Сергей Лавров.

" Със сигурност връзките ни са под съществено напрежение и въпросът с Навални е ниска точка " в връзките, акцентира шефът на европейската дипломация.

Посещението на Борел в Русия е първото на върховен представител на Европейски Съюз от 2017 година насам и следва острите реплики сред Москва и Общността, чиито връзки са мощно обтегнати, откакто Москва окупира Крим през 2014 година

Тази седмица Навални, най-отявленията критик на съветския президент Владимир Путин, беше наказан на 3 години и половина затвор по остарели обвинявания в заграбване на средства, решение, което провокира наказание от европейските страни.
 Навални от пандиза: Не позволявайте да ви уплашат, останете свободни!
Навални от пандиза: Не позволявайте да ви уплашат, останете свободни!

На власт са „ шепа крадци-окупатори ”...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР