Върховният лидер на Русия от 22 години има загадка за

...
Върховният лидер на Русия от 22 години има загадка за
Коментари Харесай

Reuters: Високопоставени руски служители: Нещо ще бъде решено през следващите три дни до седмица

Върховният водач на Русия от 22 години има мистерия за решение: по какъв начин да завоюва война в Украйна, която Западът споделя, че към този момент е изгубил, написа Reuters.

Три седмици след нахлуването си Русия се бори с яростна опозиция от въоръжените западни украински сили. Тя към момента не е постигнала заложените си цели и нейната мощно глобена стопанска система е изправена пред най-дълбоката рецесия от рухването на Съветския съюз през 1991 година

Русия, където публицистите рискуват да влязат в пандиза, в случай че употребяват термина " инвазия ", споделя, че нейната специфична военна интервенция ще бъде планувана и че макар санкциитеq тя може да се оправи добре без това, което дефинира като излъган и декадентски Запад, воден от Съединените щати.

Очаква се Путин, който работи от офис в Сенатския замък на Кремъл от 18-ти век, скоро да реши дали да продължи с война, която към този момент е умъртвила хиляди хора и е разселила няколко милиона, или да търси някакъв мир, който да му разреши да претендира за победа.

" Има дребен късмет за спокойно разрешаване ", сподели един почитан съветски чиновник пред Ройтерс, поискал анонимност заради чувствителността на обстановката. „ Нещо ще бъде решено през идващите три дни до седмица. “

Втори почитан съветски източник сподели, че президентът ще обмисли спокойно решение при изискванията на Русия и че има опция за някакво съглашение.

Това може да демонстрира вярата в Кремъл, че Русия може да реализира доста от задачите си без продължителна война в Украйна.

Стартирайки нашествието на 24 февруари, Путин изброи основните си цели като прекъсване на разширението на НАТО на изток и преустановяване на това, което той назова " геноцид " на рускоезичните хора от " националисти и неонацисти " в Украйна след анексирането на Крим от Москва през 2014 година

Президентът на Украйна Владимир Зеленски, който е евреин i роден съветски език, и неговите западни поддръжници споделят, че изказванията на Путин са безпочвени. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР