Върховният касационен съд /ВКС/ се произнесе с окончателно решение за

...
Върховният касационен съд /ВКС/ се произнесе с окончателно решение за
Коментари Харесай

Над 50 г. затвор за трима злодеи, ограбили и убили самотен дядо в село

Върховният касационен съд /ВКС/ се произнесе с дефинитивно решение за санкции от общо 51 години затвор за причинители на обир с ликвидиране в село Български извор. Тримата злодеи, които ограбили и умъртвили възрастен мъж са наказани по обвиняване на Окръжна прокуратура Ловеч, написа Труд.

Делото на първа инстанция бе прегледано по реда на кратко правосъдно разследване, при което подсъдимите се признаха за отговорни и одобриха напълно обстоятелствата, изложени в обвинителния акт на прокуратурата. Радко Б. е наказан на 25 години отнемане от независимост при непоколебим режим. Наказанието на Божидар Г. и на Мирослав Е. е по 13 години отнемане от независимост при непоколебим режим.

Нови кървави разкрития за бруталните убийци на ловешкия предприемач Масърлиев! Най-накрая те ще...

Съдът е почел и гражданските искове за брачната половинка и дъщерята на убития в размер на 33 400 лева имуществени вреди и по 150 000 лева за всяка за неимуществени вреди. Радко Б., Мирослав Е. и Божидар Г. са наказани за това, че на 19 декември 2016 година в с. Български извор, Ловешка област, в съучастничество, посредством взломяване на железна каса лишил от владението на Иван М. на 80 години сумата от 25 000 лв. и златни украшения всичко на обща стойност 33 440 лева без неговото единодушие, с желание незаконно да ги присвоят, като грабежът е съпроводен с убийството на 80-годишния мъж.

Нови разкрития към убийците на ловешкия предприемач Масърлиев! Ето кои са бруталните убийци (СНИМКИ)

По отношение на Радко Б. действието е осъществено при изискванията на рисков рецидив. Присъдата бе доказана от Апелативния съд във Велико Търново и по-късно и от Върховен касационен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР