Върховният касационен съд потвърди решение на Пловдивския апелативен съд, с

...
Върховният касационен съд потвърди решение на Пловдивския апелативен съд, с
Коментари Харесай

Гей изнасилвачът Ерол Мюмюн ще гние в затвора до края на дните си!

 Върховният касационен съд удостовери решение на Пловдивския апелативен съд, с което оставя в действие доживотна присъда по отношение на Ерол Мюмюн от Харманли. Хасковският областен съд е признал Ерол за отговорен, в това че на 02.03.2013 година в землището на село Върбово, община Харманли, е направил полово съприкосновение и дейности на полово задоволство с лице от същия пол, като е използвал за това мощ и го е осъдил на 6 години отнемане от независимост.

Подсъдимият е приет за отговорен и за това, че на същата дата съзнателно е умъртвил потърпевшия, като убийството е осъществено по изключително непосилен за убития метод и с особена свирепост. За това Мюмюн е получил доживотна присъда. Съдът е решил, че следва подсъдимият да изтърпи по-тежкото от двете санкции, а точно пожизнен затвор. Той е наказан да заплати на майката на потърпевшия 70 000 лв. за породени болки и премеждия.

Според Върховния касационен съд, Апелативният съд в Пловдив вярно е решил, че решението на Хасковския областен съд е вярно и законосъобразно, както в частта за виновността на подсъдимия и размера на наказването, по този начин и в гражданската му част. Решението на Върховния касационен съд е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР