Върховният касационен съд остави в сила решение на Апелативен съд

...
Върховният касационен съд остави в сила решение на Апелативен съд
Коментари Харесай

3 години затвор за кървавата Иванка

Върховният касационен съд остави в действие решение на Апелативен съд – Пловдив, с което е променена присъдата на Иванка Ройдова и е приведена в осъществяване, заяви Plovdiv24.bg.

Пловдивският апелативен съд анулира условната присъда на подсъдимата Иванка Ройдова, като вместо това постанови тя да изтърпи дейно наложеното ѝ наказване от три години отнемане от независимост при първичен общ режим.

И. Р. е приета за отговорна в осъществяването на закононарушение по член 142, алинея 5 от Наказателен кодекс за това, че през интервала от 14.03.2016 година до 18.03.2016 година в с. Бачково, с. Брани поле, с. Белащица и в Пловдив е подбуждала чиновник под прикритие да отвлече брат ѝ С. Р. и за шест обособени закононарушения по член 117, алинея 2 от Наказателен кодекс за това, че на 18.03.2016 година на същите места, без Бачково, съзнателно е склонявала служителя под прикритие да умъртви брат ѝ, неговите деца Г. Р. и Г. К., двама от внуците му и шурей му. Всички закононарушения са осъществени от подсъдимата с користна цел – премахвайки брат си и неговите наследници, тя да получи наследството на умрелия си татко си, който живял и работил в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР