Върховният административен съд остави без разглеждане жалбата на БСП за

...
Върховният административен съд остави без разглеждане жалбата на БСП за
Коментари Харесай

Името ``Коалиция за България`` остава за АБВ

Върховният административен съд остави без разглеждане жалбата на „ Българска социалистическа партия за България “ против решение, постановено от Централната изборна комисия, с което ``Коалиция за България “ е записана за присъединяване в изборите за членове на Европейския парламент. Това значи, че от партия АБВ могат да употребяват името на идните евроизбори. Утре ще бъде записана и листата на обединението за идния избор.

``В управлението на Българска социалистическа партия не се приказва за политика, какво остава пък за лява.``, разяснява в телевизионно изявление водачът на АБВ Румен Петков във връзка вчерашните събития в централата на ``Позитано 20``, като посочи, че не е тяхна работа да разясняват персоналния състав на листата, излъчена от най-голямата партия в ляво.

Румен Петков съобщи, че неналичието на политически разговор и свеждането на процесите в Българска социалистическа партия в конфликта сред два клана - този на Корнелия Нинова и този на Сергей Станишев, в действителност са белег за политическа обърканост и политическо ``безбъдие``, което в доста огромна степен слага въпроса за лявото.

По думите на Румен Петков Българска социалистическа партия и ГЕРБ са сестрински партии. Той уточни като главен недостатък в държанието на ГЕРБ, че те първо са определили личностите, които ще попълнят листата им за идните избори, а едвам по-късно са приели програмата си вместо да се следва противоположната логичност - първо програмата, а по-късно хората за нея.

Лидерът на АБВ сподели още, че ``Коалиция за България`` се опълчва на етнизирането на престъпността. " Възмущението от противозаконните къщи не би трябвало да бъде по-различно от противозаконните сауни, нераглементираните тераси и барбекюта.``, заключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР