Върховната касационна прокуратура (ВКС) е започнала проверка по повод думите

...
Върховната касационна прокуратура (ВКС) е започнала проверка по повод думите
Коментари Харесай

Странното признание на Борисов за депутатите разбунтува БСП, а сега Арнаудова даде нови разяснения

Върховната касационна прокуратура (ВКС) е почнала инспекция във връзка думите на премиера, че в Народното събрание има хора, които са забъркани в наркотрафик. Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от bTV.

Проверката е почнала по сигнал от Гражданско придвижване „ Борец” и от придвижване „ Възраждане”.

До обяд през днешния ден сигнал от Българска социалистическа партия не е получаван , уточни Арнаудова.

Тя посочи, че в случай че и от „ Позитано 20” изискат инспекция, то сигналът на Българска социалистическа партия ще бъде причислен към другите два.

По-рано от Българска социалистическа партия оповестиха, че подават сигнал и желаят основният прокурор Сотир Цацаров да разпита премиера Бойко Борисов за „ наркотрафикантите в парламента”.

Веднага по-късно последва ответен удар от страна на ГЕРБ, който дадоха отговор на Българска социалистическа партия Цацаров да разпита Борисо в.

Социалистите упорстват основният прокурор да попита Борисов по кое време и при какви условия е получил информацията, както и кои са лицата, занимаващи се с наркотрафик и пазаруване на гласове.

Заради опита на социалистите да извикат в Народното събрание Борисов персонално да изясни думите си се стигна до абсурда и оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР