Върховната административна прокуратура (ВАП) е разпоредила проверка за изпълнение на

...
Върховната административна прокуратура (ВАП) е разпоредила проверка за изпълнение на
Коментари Харесай

Пак проверяват милионите на руските олигарси

Върховната административна прокуратура (ВАП) е разпоредила инспекция за осъществяване на глобите на Европейски Съюз против Русия, оповестиха от държавното обвиняване.

От известието не излиза наяве какъв е мотивът за тези дейности. Посочено е единствено, че прокуратурата е формирана кореспонденция по " информация в средства за всеобщо осведомление, обвързвана с метода на осъществяване от Република България на наказания, наложени от Европейски Съюз на Русия ".

Днес от ВАП подчертаха, че всяка страна би трябвало да създаде ограничения, за използване на глобите на национално равнище, пише OFFNews. 

" От ВАП са изискани сведения от Министерския съвет и от всички министерства и ведомства, участващи в Координационната група, за подхванати съответни ограничения, дейности и издадени актове по отношение на наложените наказания, в това число данни за съответни наказания във връзка с физическите лица или обвързваните с тях физически или юридически лица, формирания или органи ", декларират от прокуратурата.

Българската национална банка (БНБ) не е сезирана за сходен проблем, който по силата на настоящата правна рамка за ограниченията против изпирането на пари е в компетентността на ДАНС, обявиха от Българска народна банка тогава. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР