Въпросното съоръжениеКадрите с горещи сцени са били излъчвани в интервала

...
Въпросното съоръжениеКадрите с горещи сцени са били излъчвани в интервала
Коментари Харесай

Филм за възрастни се появи на рекламно съоръжение край Общината

 Въпросното оборудване
Кадрите с " горещи " подиуми са били предавани в интервала от 20 до 21 часа, а измежду версиите за недоразумението са хакерска офанзива и смешка на тинейджъри, разяснява за медията ни Пламен Цонев, шефът на фирма  " Ибрандинк “ ООД, стопанисваща оборудването.

" Станалата е техническа неточност. Съоръжението има функционалността тъч скрийн, която по принцип е изключена. Когато е купувано е поръчвано с тази функционалност с концепцията, в случай че се вършат някакви приложения за минувачите, да търсят информация чрез тази функционалност. Тъй като правихме профилактика няколко дни по-рано и на компютъра, допустимо е техниците при тази профилактика на уиндоуса да са задействали функционалността. Допускаме, че в резултат на това тинейджъри като са минавали са се възползвали и са отворили този браузър, с цел да пуснат това наличие. Веднага, щом получихме сигнал, изключихме оборудването. Другата версия, по която работим, е хакерска атака.

Не изключваме опцията в това предизборно време да се касае за хакерска офанзива и посягане над компютъра ни. Аз съм по-склонен да считам обаче, че е първия вид, въпреки че поражда въпросът по какъв начин са разбрали тези инцидентни минувачи, че е задействана функционалността тъч скрийн. Проблемът е навреме решен, всяко съоръжение е локално и има независим компютър, тъй че няма заплаха това да се случи и на друго място. Изпратихме техниците да създадат диагностика и проследят какво тъкмо се е случило и занапред ще се обясни какъв е казусът ", сподели Пламен Цонев. 

Рекламното оборудване е детайл от вида " външна реклама “ и съставлява " LCD информативен екран “, с обща рекламна повърхност 2,27 кв. м.. Собственост е на " Ибрандинг “ ООД. Монтирано е на бул. " Осми Приморски полк “, след кръстовището с бул. " Сливница “, на тротоара пред бизнес постройка, върху част от терен, който е обществена общинска благосъстоятелност. За рекламната позиция и предоставеното право на разполагане на рекламно- осведомителния детайл, сдружението заплаща ежемесечен наем на общината, според позволение за монтаж и контракт за наем. Веднага след подадения сигнал, компанията е известена, а наличието - спряно. От компанията са обяснили, че е станала неточност и казусът е в развой на изясняване “, разясниха за Varna24.bg от пресцентъра на Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР