Въпросният водач е бил лишен от свидетелството си управление на

...
Въпросният водач е бил лишен от свидетелството си управление на
Коментари Харесай

Взеха книжката на шофьор заради регулиране на чистачките

Въпросният лидер е бил лишен от свидетелството си ръководство на МПС поради контролиране на чистачките по време на придвижване. По-конкретно той се е опитал да контролира честотата на придвижване на чистачките в електрически автомобил Tesla Model 3 и по този начин попаднал в случай. За благополучие потърпевши няма, само че лидерът е бил санкциониран 200 евро и бил лишен от шофьорската си брошура за месец.

Инцидентът е станал в немския град Карлсруе, покрай френско-германската граница. Собственикът на електрическия автомобил Tesla Model 3 се прибирал вечерта от работа и попаднал в мощен дъжд. Напразно се опитвал да усили скоростта на чистачките на предното стъкло, които не можели да се оправят с пороя. В последна сметка водачът излета в профил на пътя и ударя няколко дървета с електрическия автомобил си.

Пътната полиция изпрати материали за произшествието до градския областен съд, където притежателят на Tesla беше приет за отговорен в неразумно шофиране. В резултат на това лидерът е лишен от правата си поради " конфигурация на чистачките " за интервал от един месец и му е наложена санкция в размер на 200 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР