Въпросите по математика не са за всеки и някои хора

...
Въпросите по математика не са за всеки и някои хора
Коментари Харесай

„Лесният“ математически въпрос разделя Обединеното кралство, тъй като никой не може да се споразумее за отговора

Въпросите по математика не са за всеки и някои хора ще бъдат оставени в студена пот при мисълта да отговорят на един след години отговаряйте на задания в гимназията.

BIDMAS е нещо друго, което може да стресира хората. Ако не сте осведомени с него, BIDMAS е акроним, който оказва помощ на хората да запомнят реда на математическите интервенции. Стандарти BIDMAS за B-скоби, I-индекси (степени/редове или корени), D-деление, M-умножение, A-събиране, S-изваждане.

Въпросите на BIDMAS постоянно могат да бъдат объркващи и на X, някогашен Twitter, един консуматор провокира хората да решат в действителност сложен проблем - и никой не можеше да реши кой е верният отговор.

„ Вирусният математически проблем “ беше заложен през 2020 година и натрупа хиляди мнения, защото желае от хората да решат: 6÷2(1+2)=

Проблемът е, че никой не може съгласете се дали отговорът е 1 или 9, като и двете страни настояват, че " ти си глупак ", в случай че не си склонен с тяхното решение. Тези, които споделят, че отговорът е 9, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР