Въпроси за вампири в Полша и вегетариански наденички са сред

...
Въпроси за вампири в Полша и вегетариански наденички са сред
Коментари Харесай

Вампири в Полша и вегетариански наденички: нелепите въпроси към британските консулски служби през 2018 г.

Въпроси за вампири в Полша и вегетариански наденички са измежду най-странните аргументи за телефонни позвънявания към консулските служби на Англия, разкрива Министерството на външните работи в Кралството. То събра най-странните позвънявания от британци по света през 2018 година в опит да подсети на хората, че линиите са предопределени за незабавна помощ.

Обажданията с молби за помощ са били повече от 330 000 тази година.

Един британец в Холандия таман бил изгледал кино лентата " Смело сърце " и позвънил с въпрос за сюжета. Друг изискал от Канарските острови Външно министерство да убеди личния състав в хотела му да смени стаята му, тъй като котка нахлула в сегашната му и се изпикала на леглото. Трети се позвънил от Съединени американски щати, с цел да попита за резултатите от гласуването в епизода от предходната вечер на английската тв шоу стратегия за танцьори Strictly Come Dancing.

Мъж пък ревизирал дали в Полша има вампири, тъй като жена, с която се срещнал онлайн го попитала преди първата им среща коя кръвна група е.

Друг си поискал консулската работа да посредничи в негова изгода пред масажен салон в Банкок - щом бил задремал по време на масажа, не трябвало да си го заплати.

Обадил се в Ню Делхи попитал по кое време отваря посолството - чул, че продават вегетариански наденички и желал да си купи.

Британец в Италия пък изискал посолството да му помогне, с цел да провежда сватбата си, да му предложи цветар и да вземе билети за него и бъдещата му половинка, с цел да видят папата.

Мъж в Кувейт пък помолил личния състав да осинови кученцата му.

Друг изискал лист с имената на дами в Аржентина, за които може да се ожени.

Мъж попитал къде да изпрати парче дърво, което намерил на плажа, за което мислел, че може да е от английски боен транспортен съд от 18-и век.

По мотив всички тези странни запитвания представител на Външното министерство на Англия увери, че " за жалост удостоверявам, че Министерството на външните работи не е в положение да даде препоръки по отношение на вампири, бездомни котки или участници в шоу стратегии ". Ведомството нямало потенциал също да предложи вегетариански наденички.

Но акцентира, че " в случай че имате потребност от незабавна помощ в непозната страна, обадете се в най-близкото английско посолство или консулство и нашият консул и личен състав ще създадат всичко, което могат, с цел да ви оказват помощ ".

Всички тези чудати позвънявания напълно не значат, че консулските служби не са се занимавали със съществени въпроси тази година. За 12-те ѝ месеца те са помогнали на 3 400 души, които са се нуждаели от болнична помощ. Занимавали са се и със случаите на 4 900 задържани отвън границите на Англия. Отзовали са се и при 29 600 казуса с документи за пътешестване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР