Въпроси, свързани с инфраструктурата и Европейска столица на културата бяха

...
Въпроси, свързани с инфраструктурата и Европейска столица на културата бяха
Коментари Харесай

Иван Тотев и Димитър Колев гостуваха в Клуба на пенсионера в Западен

Въпроси, свързани с инфраструктурата и Европейска столица на културата бяха акцент при срещата на кмета на Пловдив Иван Тотев и кмета на регион "Западен " Димитър Колев с членовете на Клуб на пенсионера "Отдих ". "От една дума на сесията Тотев одобри поканата да бъде посетител на клуба. Това, че сте тук значи, че хората от третата чаровна възраст са значими за Вас ", съобщи общинският консултант доктор Лилия Учкунова. Тя акцентира напъните на Общината за възстановяване на материалната база в пенсионерските клубове и положителната взаимна работа с администрацията. 

"Вие постоянно сте били обърнати с лице към нашите проблеми и сте се отзовавали навреме за тяхното решение ", с признателност подчертаха домакините от Клуб "Отдих ".
В отговор на въпросите кметът Иван Тотев и районният кмет Димитър Колев обясниха, че построяването на плана "Модър - Царевец " е на стадий отчуждителни процедури, че следва планиране на бул. "Хаджи Димитър ", както и поетапна реконструция на улица "Генерал Колев ". 

Мъжете и дамите обявиха своята поддръжка и подготвеност да се включват в многочислените начинания и събития, проведени от община Пловдив. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР