Въпросът за това може ли консумацията на определени храни да

...
Въпросът за това може ли консумацията на определени храни да
Коментари Харесай

Подобрява ли ананасът вкуса на вагината?


Въпросът за това може ли потреблението на избрани храни да промени

аромата и усета на вагината се дискутира от дълго време. В края на краищата, храните, които ядем, въздействат върху миризмата на други тайни. Поради тази причина не е учудващо и съмнението че това, което ядем, се отразява на миризмата и усета „ там долу “.

Телата ни разграждат острата храна, като броколи и чесън, в еднообразно остри химически съединения, които се задържат в кръвта ни, до момента в който ги освободим посредством дишането, потта и урината. Експертите обаче не желаят да се концентрират върху научно проучване за въздействието на храните върху сетивния опит на оралния секс.

Най-разпространеният „ асистент “ за приятния усет и аромат на интимните женски елементи, е ананасът. За страдание, няма проучвания, даващи безапелационен отговор на въпроса дали плодът е сподсобен да въздейства по този начин.

Все отново, има някои изявления на експерти по тематиката.

Д-р Alyssa Dweck, гинеколог в Ню Йорк и съавтор на “The Complete A to Z for Your V “, споделя, че пациентките ѝ са споделили за позитивна смяна, след потреблението на ананас. Въпреки, че самата лекарка не поддържа тази доктрина.

Съществува еднакво, в случай че не и по-голямо любознание, и за въздействието на ананаса върху усета на спермата . В тази връзка урологът Koushik Shaw от Института по урология в Остин,

изрича мнение, че в множеството случаи "хората са това, което ядат ".

„ Възможно е, в случай че ядете храни с по-високо наличие на захар, като плодове, телесните ви течности

да придобият малко по-сладък усет, само че този резултат сигурно няма да бъде видим на момента. Простатната течност в еякулата може да бъде подготвена седмици или месеци преди потреблението на ананаса, което значи, че плодът не е в положение да подслади спермата “, споделя той.

Свързани публикации.. Ананас – оказва помощ за повишение на тестостерона при мъже 0 Ананас – диетичен плод, засищащ желанието за сладко 1 Ананас – екзотична бомба от витамин C 0

Въпреки че не е потвърдена изрично тази взаимовръзка, ананасът съдържа витамин В, фибри и богата доза витамин С . Следователно, тези, които са решили

да пробват, нчма да изгубят.

Но в случай че се върнем на въпроса за вагината, би трябвало да знаем, че ароматът ѝ естествено се трансформира малко по време на менструалния цикъл и това е обикновено.

Всяка по-различна и неприятна миризма, обаче, може да бъд знак за някое заболяване или зараза..
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР