Въпросът за суеверията е много обширна тема, която винаги разгаря

...
Въпросът за суеверията е много обширна тема, която винаги разгаря
Коментари Харесай

Какво означава, ако намериш катинар?

Въпросът за суеверията е доста обширна тематика, която постоянно разгаря разногласия и разделя страните на вярващи и скептици. Вярващите се доверяват на разнообразни антични поверия, с цел да решат по какъв начин да постъпят в дадена обстановка и това е изключително значимо при намиране на движимости.

Най-често се загатва античното поверие, че открит предмет не се взима, тъй като може да донесе неприятности, разследване на неприятни енергийни въздействия, защото има разнообразни практики за предумишлено зареждане на предмети с негативна сила.

Има и по-толерантно виждане, също с доста остаряла предистория, че всичко открито е небесен знак, който идва, с цел да ни приготви за нещо, да ни предизвести, или да ни бъде в помощ, по тази причина не би трябвало незабавно да се подминава откритото, в него може да се крие и шансът на индивида.

Какво споделят поверията за открит катанец и по какъв начин да постъпим с подобен предмет?

Скептично настроените незабавно ще кажат, че би трябвало да се потърси и ключът, да се получи работещ катанец и да бъде потребен. Извън шегата, катинарът като движимост с отредени вълшебен свойства се употребява за осъществяване на ритуала отключване на шанс.

 Намиране на катанец за отключване на шанс

Тази процедура е заимствана от феодален обред, при който младоженците заключвали любовта си с катанец и изхвърляли ключа. Романтичното през днешния ден деяние към момента се практикува и предлага като туристическа атракция.

Ако потърсим в символиката на арабските вълшебства, заключеният предмет катанец е знак на затворен шанс, благополучие или здраве, само че нормално в практиката този предмет се скрива на скришни места или такива, които са недостъпни за жертвата на ритуала и мъчно може да бъде открит инцидентно. При намиране обаче, изключително в случай че е дружно с ключа, то е употребен, с цел да бъде заключен нечий шанс, и несъмнено е зареден с негативна сила.

Важно е също по този начин къде тъкмо е открит предметът. Ако е на кръстопът и е нов, то сигурно с него е осъществен обред по отключване на шанс и най-вероятно катинарът е настрана от ключа, който се изхвърля след това в течаща вода, съгласно стъпките в ритуала.

Как да постъпи човек, намерил сходен предмет, е персонално решение. Независимо дали принадлежи към групата на вярващите или е скептично надъхан, най-хубавата тактичност, в случай че намерите катанец, е да не си прибирате вкъщи движимост, която дава сигнали, че е употребена за вълшебен обред.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР