Въпросът за предсрочните парламентарни избори ще стане особено актуален след

...
Въпросът за предсрочните парламентарни избори ще стане особено актуален след
Коментари Харесай

Паргов: Идва предсрочен вот, БСП не е готова да го спечели

Въпросът за предварителните парламентарни избори ще стане изключително настоящ след Председателството, само че Българска социалистическа партия не е подготвена да ги завоюва. На този стадий успеха ни наподобява несигурна. 

Това заяви лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов в отчета си пред делегатите на градската конференция на Българска социалистическа партия, измежду които ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Паргов насочи рецензии към държанието на Българска социалистическа партия като съпротива на ГЕРБ сега. Според него не е задоволително социалистите единствено да демонстрират недъзите на ръководещите, а да излизат с различни оферти и политики. " Подготвени ли сме да управляваме с професионализъм? Алтернативата е освен да отстраним ГЕРБ от власт, а какво ще създадем друго и по-добро от настоящето ръководство. Защо опитът ни да действаме реактивно не е задоволителен - сътворяваме чувство, че се плъзгаме по повърхността ", сериозен беше столичният червен водач. Българска социалистическа партия да внимава, тъй като може да се изкуши да остане на повърхността на злободневните събития, разчитайки единствено, че негодуванието от ГЕРБ ще я докара на власт, предизвести още Калоян Паргов.

" Да показваш греховете на другия не е задоволително. Общественото отношение към ръководещите се утежнява, само че то не прераства в поддръжка за нас. Таванът се резервира ", посочи водачът на БСП-София. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР