Въпросът за оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен

...
Въпросът за оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Очаквахме повече, но оставката ми не стои на дневен ред

Въпросът за оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред. Това съобщи водачът на левицата след излизането на първите изборни резултати.

Според някои от социологическите организации, Българска социалистическа партия е на трето място, само че съгласно други " Демократична България " има еднакъв резултат или даже изпреварва социалистическата партия.

" Безпрецедентно ниска интензивност за първи път, откогато се вършат парламентарни избори в България. Но с изключение на лятото има и други аргументи. Нямаше същински политически спор по стратегии, хрумвания, с цел да могат хората свободно да оценят програзите на партиите. Може би това е углавен избор към всички нас, тъй като за 3 месеца два пъти провокираме парламентарни избори. Но може най-важното е, че започваме идващия парламент с невиждано ниска поддръжка и това е притеснително за държавността ", разяснява Нинова.

Лидерът на социалистите добави, че няма сериозна смяна от предния избор и страната още веднъж е в изходна точка.

" Въпросът е за какво трябваше да се стига дотук ", риторично попита Корнелия Нинова.

Според нея, първичните данни демонстрират, че партиите на митинга още веднъж не могат да сформират държавно управление и в случай че икат да го сформират ще би трябвало да водят разговор. За Българска социалистическа партия постоянно държавно управление би трябвало да има, с цел да стартира решение на належащите проблеми. Така че за нас да има постоянен кабинет е извънредно значимо ", сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия.

" Що се отнася до Българска социалистическа партия - ще проверим нещата, само че ние препотвърждаваме резултатите от април. Очаквахме повече. Не ни стигна времето сред изборите , само че ще продължим по този път - обединяване в лявото пространство ", изясни тя.

Нинова бе безапелационна, че оставката й не стои на дневен ред , тъй като има по-важни въпроси да се вземат решение в партията.

" Ако този път Има Такъв Народ желаят поддръжка, тя няма да е безусловна. Очакваме да ни поканят на диалози и да обсъждаме политики ", заключи Корнелия Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР