Въпросът за “ е уреден и не е нужно някой

...
Въпросът за “ е уреден и не е нужно някой
Коментари Харесай

Джамбазки в ЕП: В България няма „македонско малцинство“. Не е имало, няма и не може да има!

Въпросът за „ “ е организиран и не е нужно някой брюкселски служител, който няма визия къде е Струмица, къде е Дойран, къде е Охридското езеро, да повдига този въпрос!
Това е безапелационната позиция на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация във връзка запитване на комисията по мониторинг към комисията ЛИБЕ в Европейски Съюз, която е направила питане към държавното управление на България за права на етнически и полови малцинства у нас.
Това питане идва в отговор на сякаш закрито чуване на НПО-та по проблемите с корупцията, от което обаче излизат странни изводи от страна на брюкселските бюрократи.
Поставянето на въпроса за несъществуващото „ македонско “ малцинство в България от страна на така наречен „ “ е тежка и неприемлива политическа провокация от страна на членове на Екологичен потенциал към националното единение и териториалната целокупност на Република България, за която считам да им потърся пояснение, безапелационен е още Джамбазки.
Ето и текста на позиция на Ангел Джамбазки, оповестена в формалната му страница във Фейсбук преди минути:
" Как от битката против корупцията комисията ЛИБЕ стигна до несъществуващото „ македонско “ малцинство в България?
Днес комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE е изпратила въпроси към българското държавно управление. Отправени са редица въпроси към българските управляващи след сякаш „ закритото “ чуване на български Неправителствени организации. Уж щяха да се борят с корупцията, а се оказа, че питат българските управляващи за „ правата “ на етнически и полови „ малцинства “, сред които и „ македонско “ такова.
Ръководената от мен делегация на Вътрешна македонска революционна организация в Екологичен потенциал остро стачкува против неприемливата провокация против суверенитета на Република България посредством подправената теза за съществуване на „ македонско малцинство “ в страната ни.
В България няма „ македонско малцинство “. Не е имало, няма и не може да има!
Прочее, по смисъл на главния закон на Република България страната ни е еднонационална и унитарна, като на територията ѝ не се позволяват никакви самостоятелни формирования и никакви групови „ малцинствени “ права.
За всички нас е ясно, че такова малцинство не съществува, макар комунистическите репресии в края на 40-те и началото на 50-те години в България. Не можем да не си зададем въпроса кому е нужна тази целенасочена провокация тъкмо в този миг. Поставянето на този въпрос е тежка засегнатост към паметта на стотиците хиляди български родолюбци, жертва на насилствената македонизация от страна на незаконната комунистическа власт.
Трябва да се подчертае дебело, че в Договора за другарство, добросъседство и съдействие сред Република България и Република Македония, подписан от актуалното държавно управление, е записано следното:
„ Република Македония удостоверява, че нищо от нейната Конституция не може и не би трябвало да се пояснява, че съставлява или в миналото ще съставлява основа за интервенция във вътрешните работи на Република България за отбрана на статута и правата на лица, които не са жители на Република Македония. “
Въпросът за „ македонско малцинство “ е организиран и не е нужно някой брюкселски служител, който няма визия къде е Струмица, къде е Дойран, къде е Охридското езеро, да повдига този въпрос. Недопустима е сходна офанзива против България в миг, когато имаме прогрес в връзките си с братята ни оттатък Деве хълм. Поставянето на въпроса за така наречен „ македонско “ малцинство е тежка провокация и безочливост, изключително когато предстоят и решителни договаряния за прекратяването на кражбата и фалшификацията на българска история от страна на управляващите в Скопие.
За мен това е директна интервенция във вътрешните работи на моята страна и държа виновните за това неразбирателство да понесат отговорност. Ние няма да следваме новия интернационал, ще продължим да браним националните си ползи по всички вероятни способи и не изискуем пояснение на някой необразован и неосведомен брюкселски бюрократ за дейностите си.
 Европейски Съюз да спре финансирането на Турция, настоя Джамбазки Европейски Съюз да спре финансирането на Турция, настоя Джамбазки
Евродепутатът от партията на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки изиска Европейски Съюз да спре средствата за Турция поради дейст...
Фалшивата теза за съществуването на „ македонско “ малцинство в България е директно продължение на комунистическата, антибългарска политика, водена от Комунистическия интернационал, Съюз на съветските социалистически републики, Комунистическа партия на Съветския съюз, Българска комунистическа партия, ЮКП, ГКП. Повтарянето на тази подправена теза е голям позор и тежък срам за всеки, който има претенцията да е „ демократ “ и „ либерал “.
За мен няма никакво подозрение, че слагането на този подправен въпрос е директна последица от поредната националнопредателската политика на непознати Неправителствени организации, вид антибългарския хелзинкски комитет и сходните им. Под маската на другояче справедливата, нужна и рационална битка с корупцията, в действителност, комисията ЛИБЕ се намества недопустимо в нашите вътрешни работи и разпростира същинска агитация против националната сигурност, националното единение и териториалната целокупност на България.
Отговорността за тази искрено антибългарска акция, която се разгръщаща в Екологичен потенциал против България, тежи на съвестта и националнопредателската активност на съответни грантови Неправителствени организации и тези „ демократични “ общественици, и сътрудници, които ги провеждат, предизвикат и подстрекават.
Отново - слагането на въпроса за несъществуващото „ македонско “ малцинство в България от страна на така наречен „ Група за наблюдаване на комисията по цивилен свободи в Екологичен потенциал “ е тежка и неприемлива политическа провокация от страна на членове на Екологичен потенциал към националното единение и териториалната целокупност на Република България, за която считам да им потърся пояснение.
България над всичко! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР