Въпросът за добавките бе основна точка в дневния ред на

...
Въпросът за добавките бе основна точка в дневния ред на
Коментари Харесай

Лично Бойко Борисов Съобщи: 1,2 Милиона Българи Ще Получат По 40 Лева За Великден! Това Сте И Вие, Ако Сте

Въпросът за добавките бе съществена точка в дневния ред на държавното управление, като преди няколко дни министърът на финансите Владислав Горанов изрази подозрения дали ще има пари за добавките, които обичайно се връчват за най-бедните пенсионери.

Даването на надбавки за Великден и Коледа към този момент не е случайно. С финансовия и обществения министър разгледахме опциите за надбавки на пенсиите и този Великден, посочи министър председателят Бойко Борисов.

Преди няколко години беше случайно това заплащане, само че към този момент над 1 млн. пенсионери чакат надбавки, добави министър председателят. Той разясни, в случай че министрите одобряват предлагането за решение, 1 227 000 пенсионери ще вземат в допълнение по 40 лева за този Великден. И в този момент за Великден да осигурим тези 50 млн. спомагателни за българските пенсионери, предложи Борисов.

Социалният министър Бисер Петков благодари на премиера и посочи, че „ това са 56.5% от пенсионерите “, които ще вземат надбавки с изплащането на пенсиите, което ще стартира от 4 април.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР