Въпросът с исканията на българските превозвачи за условията, при които

...
Въпросът с исканията на българските превозвачи за условията, при които
Коментари Харесай

Условията за превозвачите се влошават, вместо да се подобрят, обяви Корнелия Нинова

Въпросът с настояванията на българските превозвачи за изискванията, при които да пътуват през Европейски Съюз, освен не е решен, само че и са признати по-лоши текстове при гласуването в една от комисиите на Европейския парламент в понеделник. Това разяснява пред Би Ти Ви Корнелия Нинова, водач на Българска социалистическа партия.

Според нея българското държавното управление се е присъединило доста късно в тази борба. " Трябва да се търсят съидейници измежду дребните страни, чиито ползи са наранени ", добави тя.

Нинова уточни оценки на транспортния отрасъл, съгласно които новите промени в пакета " Мобилност " са по-тежкият вид от този, против който са протестирали. " Има прогрес за това, че се седна, беседва и се търсят взаимни отстъпки, само че постигнатият компромис е по-лош от предходното състояние ", сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия.

Тя изясни, че до в този момент водачите трябваше да се връщат в България, а в този момент камионите би трябвало да се върнат, освен това цялостни да влязат и цялостни да излязат. " Тези камиони към момента не могат сами да се карат. Значи водачът също би трябвало да се върне ", разяснява тя.

Това изясни и Георги Петърнейчев ръководител Асоциацията на българските предприятия за интернационалните транспорти и пътищата, представен от организация " Фокус ". Посочи, че превозвачите са желали колите да се прибират на 6 седмици в България. По думите му е невероятно за интервал от три седмици български превозвачи да отидат до Португалия и да се върнат.

" Вчера не биваше да се хвърлят фойерверки и пиар акции. Това е единствено началото и нямаме никакви учредения за заглавия, че България е победила Макрон. Важно е гласуването в зала ", акцентира Нинова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР