Въпросът с газа ще бъде решен до изборите - ще

...
Въпросът с газа ще бъде решен до изборите - ще
Коментари Харесай

Дончева: Въпросът с газа ще се реши до изборите, ПП са повратливи – може и да работят с „Газпром“

Въпросът с газа ще бъде решен до изборите - ще е ясно уплътняваме ли контракта с „ Газпром “ или не, предвижда водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева в изявление за бТВ. По думите й, „ който и да ръководи, ще би трябвало да обезпечи газ “.

Дончева счита, че Политическа партия нямат твърда позиция за разкъсване с „ Газпром “.  

„ Това са повратливи хора, които както са споделили, че  прекратят контракта, в този момент могат да кажат противоположното. (…) Най-лесно могат да минат от другата страна, в случай че някое служебно държавно управление е трасирало пътя, “ - добави тя, като подсети мненията на Асен Василев и Калина Константинова, че в случай че има преференциален контракт, България може да купува от „ Газпром “.

„ Движене 21 “ няма да взе участие в идните предварителни парламентарни избори. Според нея, идващият парламент няма да излъчи устойчиво ръководство и след няколко месеца още веднъж ще има избори.

Дончева заяви, че „ Движение 21 “ ще търсят сътрудници, само че не за коалиция, а за „ хомогенна по-голяма групировка, която да влезе в център-ляво “ и да не е следващият обществен опит.

По думите й, задачата ще бъде да се задействат нови групи, нови общности в център-ляво, където „ зее огромна дупка “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР