Въпросът не е дали НДСВ ще влезе в парламента, а

...
Въпросът не е дали НДСВ ще влезе в парламента, а
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Въпросът не е дали НДСВ ще влезе в парламента, а с колко ще влезе

Въпросът не е дали Национална движение „Симеон Втори" ще влезе в Народното събрание, а с какъв брой ще влезе. Това е моето вътрешно разбиране, сподели проф. Огнян Герджиков в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Припомняме, че през вчерашния ден над 170 делегати на партията се събраха, с цел да върнат Национална движение „Симеон Втори" още веднъж в дейната политика. Партията ще се яви още на идните предварителни парламентарни избори, като към този момент решението е да играе сама. Станимир Илчев бе определен за водач и бе подсилен единомислещо от делегатите на конгреса на царската партия. 

Проф. Герджиков съобщи, че се следи отмалялост у гласоподавателите, тъй като се повтаря едно и също. И даде образец със зациклянето на Народното събрание. " Тези, които добре помнят, знаят, че при нас беше доста умерено. Направихме решителните стъпки за влизането в НАТО и Европейски Съюз. Не сме били безгрешни, несъмнено, правили сме пропуски ", сподели още той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР