Въпросът колко е важен сексът за организма винаги е вълнувал

...
Въпросът колко е важен сексът за организма винаги е вълнувал
Коментари Харесай

7 неща, които се случват с тялото ви, когато не правите редовно секс

Въпросът какъв брой е значим сексът за организма постоянно е вълнувал хората. Специалистите не закъсняват с отговори, само че в множеството случаи обаче подчертават върху връзките с колегата, а не върху здравето на човек. Служебни задължения, пътувания, деца, отмалялост, липса на време и въодушевление са единствено част от аргументите, които двойките акцентират като водещи, с цел да не се отдават на взаимни милувки. Оказва се, че тялото реагира по собствен метод на отсъствието на секса. Това са 7 неприятни неща, които могат да ви се случат, в случай че не вършиме секс: 1. Липсата на секс редуцира живота ви
Липсата на секс може да редуцира живота с до 4 години. Това е тип подготовка освен за мускулите, само че и за мозъка. Той създава субстанции, които няма по какъв начин да бъдат набавени на организма по различен метод. Хората, които са спрели да вършат секс, стартират да не помнят повече и губят тонуса си.  2. Боледувате по-често Една от неприятните последствия е по-честото боледуване. Имунната система отслабва, в случай че тялото не получава секс. 3. Проблеми с гърдите е и тип предварителна защита против рака на гърдата. Странно, само че факт – гърдите на дамите стават по-малки, меки и безчувствени, в случай че загърбят плътските удоволствия.  4. Риск за мъжкото здраве При мъжете се усилва рискът от рак на простатата, в случай че не вършат Освен това може да настъпят нарушавания при ерекцията, водещи до преждевременна еякулация.  5. Само за дами! Вагиналните стени при дамата отслабват, в случай че не. Това е тип подготовка за влагалището на дамата. 6. Стрес Липсата на секс води до по-високо равнище на стрес. Човек става по-раздразнителен и мъчно се оправя със стресови обстановки.
Това се отразява и на здравия сън. Страда и самочувствието ви.  7. Отчуждение Ако не вършиме секс, стартира да изчезва и желанието ви за него. Освен това се отчуждавате от своята половинка. Последното пък може да има още десетки отрицателни последствия като кавги и изневери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР