Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата

...
Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата
Коментари Харесай

Нинова: Бих искала Мая да отговори на въпроси и да поеме ангажименти

Въпросът е в каква степен Мая Манолова ще припознае нашата платформа - единството на хрумвания, персони и екип, може да се реализира единствено в случай че се обединим към концепциите. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление по време на Софийската градска конференция, заяви „ Фокус “.

" Все още въпреки и да не е почнала публично акцията, ние сме в деен интервал на избори, никой не приказва за хрумвания за ръководство на общините. Силните персони, ще ги изберете вие за София. Мисля, че партията в тази акция демонстрира изключителна мъдрост, единение, за издигане на такива претенденти. Ние всички и кметове, и общински съветници, народен съвет и парламентарна група, би трябвало да работим в екипност. Уважаеми другарки и приятели, акцията съответствува с най-активния политически сезон в България - приемането на бюджета и съпътстващите го закони.

От ПГ ще имате цялостна поддръжка за тези политики, които с цел да станат общински, би трябвало държавна политика. Т.е. парламентарната група ще внесе Закон за локалното самоуправление и локалната администрация с действителна децентрализация, а освен на приказки. С оставане на част от налозите, събрани от общините там, с цел да ги употребяват техните жители, с нов здравен модел, който слага напълно нова рамка на общинското опазване на здравето, със Закон за обществените предприятия, държавни, общински, което ще даде опция да се развие на място политиката за това комуналните услуги да се извършват от общински сдружения, а не да се дават на концесии, със Закона за възрастните хора, който ще ви даде опция в акцията да говорите за обществените услуги, за обществени домове на възрастни по общините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР