Въпросът е приключен. Проф. Христо Шивачев ще бъде началник на

...
Въпросът е приключен. Проф. Христо Шивачев ще бъде началник на
Коментари Харесай

Христо Шивачев остава началник на Клиниката по детска хирургия в Пирогов

" Въпросът е завършен. Проф. Христо Шивачев ще бъде шеф на Клиниката по детска хирургия в " Пирогов " . Това съобщи някогашният здравен министър, а понастоящем ръководител на Комисията по опазване на здравето в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов пред медиите в Народното събрание по отношение на проблема " Пирогов ".

" Проведен е диалог с него, извършен е диалог с шефа на болничното заведение. Той знае това. Директорът го уведомил персонално ", уточни проф. Ангелов. Припомняме, че през днешния ден медиците от Клиниката по детска хирургия излязоха на митинг пред Детското поделение на болничното заведение в поддръжка на проф. Христо Шивачев, откакто стана ясно, че е бил " разкъсан " на конкурс за същия пост.

Проф. Ангелов разяснява, че единствената клиника, в която е имало проблем, е била тази по детска хирургия . " Защо това се случи, аз нямам пояснение за себе си ", сподели депутатът от ГЕРБ. Стана ясно, че проф. Костадин Ангелов е бил назначен от изпълнителния шеф в комисията, която е оценявала претендентите за шефове на клиники в болничното заведение.

Проф. Ангелов не може да си изясни ниската оценка на проф. Шивачев. " Всички оценки, които съм дал на всички претенденти за шефове на клиники в " Пирогов ", разрешават те да продължат напред. Моята оценка е една от пет или седем според от комисията. Като тя е анонимна на карта, която се предава на техническо лице. От там нататък кой, за какво е написал всички други оценки, не мога да предсказвам или да допускам. Беше изненада ", сподели още ръководителят на здравната комисия.
 Шефът на
Шефът на " Пирогов " опровергава Хинков за финансовото положение на болничното заведение

Костадин Ангелов съзира политически апетити към директорския пост в " Пирогов "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР