Въпросът е при този подход кой родител ще сътрудничи. Ние

...
Въпросът е при този подход кой родител ще сътрудничи. Ние
Коментари Харесай

Ще спре ли случаят в Пловдив родителите да сътрудничат при подозрения за тероризъм?

" Въпросът е при този метод кой родител ще сътрудничи. Ние обръщаме внимание, че това може да се случи и всяко фамилията би трябвало да внимава, тъй като това не гледане на порно. Въпросът е тези хора, които следят децата си ще са подготвени ли да сътрудничат при този метод. " Това сподели анализаторът от Центъра за проучване на демокрацията Тихомир Безлов в изявление за bTV.
По думите му част от версиите за случилото се са изтекли съзнателно в медиите. Той добави, че една от версиите е, че непознати служби, най-вероятно турски, са алармирали за връзката на ИД с момчето
" На мен по-реалистично ми наподобява бащата да е сътрудничил на службите. Изключително малко знаем и от тук нататък полето за спекулации е голямо. ", добави още Безлов.
Според него от Сотир Цацаров " чухме много по-мека версия от това, което чухме от прокурора, който искаше задържане на момчето. "
Безлов въпреки всичко обърна внимание, че " това не сборичкване в учебно заведение и не е пласиране на трева, не е просто престъпно закононарушение. Това, което виждаме като материали, самото изпитание е опасност за голям брой хора и в случай че беше се случило, щеше да провокира доста огромна покруса. За самото семейство това също е в покруса и методът, по който осведомително беше развъртян казусът, в допълнение сътвори голям проблем на това семейство. Не беше належащо всичко това да стане обществено. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР