Въпросът е, че шофьорите стават за смях, като опитва да

...
Въпросът е, че шофьорите стават за смях, като опитва да
Коментари Харесай

Ръководител от Юнион Ивкони: Шофьорите стават за смях, ако настояват да се слагат колани

Въпросът е, че водачите стават за смях, като пробва да задължи пасажерите да си сложат коланите. Много е мъчно водачът да задължи 50 пасажери да си сложат коланите. Този проблем го виждаме освен в България, а и в Европа . Това съобщи един от членовете на управлението на " Юнион Ивкони " Георги Атанасов.
Ръководителят категорично се съгласи, че в случай че при вчерашната злополука край Вакарел пасажерите са били с колани, жертвите са щели да са по-малко, а може би е нямало да има въобще жертви.
Атанасов увери, че във компанията имало „ военна организация” – проверявали се дори проверяващите, които ревизират всеки курс. Това е първият случай с жертви в 25-годишната история на компанията, сподели той. И уточни, че през последната година компанията дала 20 млн. евро за рейсове.
Административно бяхме готови, само че не знам чисто човешки дали някой може да бъде квалифициран, заключи Атанасов пред Нова телевизия. И акцентира, че билетите на пасажерите са застраховка, като те ще бъдат обезщетени, без обаче да стане ясно с каква сума .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР