Въпросът буквално вълнува - Колко далеч можете да стигнете с електрически мотоциклет

...
Въпросът буквално вълнува - Колко далеч
можете да стигнете с електрически
мотоциклет
Коментари Харесай

Harley LiveWire - 1723 километра за 24 часа

Въпросът безусловно вълнува - Колко далеч можете да стигнете с електрически мотоциклет за 24 часа? Швейцарецът, предприемач и някогашен професионален бейзболист, Мишел декор Тел подвигна летвата на 11 и 12 март 2020 година и с резултат от тъкмо 1723 километра той усъвършенства предходния връх с впечатляващите 406 километра на стандартен електрически Harley-Davidson LiveWire.

От Цюрих е карал към Щутгарт за първото „ зареждане с гориво “, след което отива до Синген за идващото бързо зареждане на батерията. Оттам нататък индивидът с явно “желязно ” дупе е пътувал напред-назад шест пъти по автомагистрала А81 между Щутгарт и Зинген, до момента в който накрая тръгва на юг, с цел да дойде в Лихтенщайн след 23 часа и 48 минути и осем бързи заряда със упоменатите 1723 километра пробег на километража на машината “ - споделят от Harley-Davidson Германия.

Шестима очевидци, включително швейцарски публицист, са следили и потвърдили рекордното достижение. В Книгата на Гинес той евентуално няма да бъде упоменат по официални аргументи за неизпълнение на изскванията, само че това определено не утежнява представянето на Teл и на оранжево-червения му LiveWire. Трябва да се означи, че предходният връх от 2018 година бе реализиран взаимно от седем байкъра и на затворен тестови маршрут.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР