Въпрос за 1 милион долара – очевидно такова логическо решение

...
Въпрос за 1 милион долара – очевидно такова логическо решение
Коментари Харесай

Председателят на КНСБ смята, че очевидно няма решение как хем да няма голяма зараза, хем икономиката да се спаси изцяло

Въпрос за 1 милион $ – явно такова логическо решение няма. Това съобщи ръководителят на КНСБ Пламен Димитров по отношение на рецесията с ковид и въпроса по какъв начин хем да няма огромна болест с доста жертви, хем стопанската система да не бъде повредена непоправимо.
По думите му пред Нова телевизия, в този момент има опити на властта най-малко да подсигури някакъв приход на всички – посредством новия закон за изключителните ограничения. Във Фонда за безработица има към 460 млн. лв., продължи Димитров, само че изрази скептицизъм, че те биха стигнали за всички при по-дълга рецесия.
Сметката с ограниченията за подсигуряване на хората от икономическа позиция (60% помощ от страната за наранени от рецесията бизнеси – особено осигуровки) е до 3 месеца, продължи Димитров. Той изрази безпокойство, че фирмите не се провеждат добре в приложението на ограниченията за отбрана от ковид по време на работния развой. И съобщи, е 25-30% от работещите хора към този момент работят от у дома, без да прецизира от кое място има тази статистика.
Всички периоди за права на хората, се удължават – никой няма да изгуби такова право, уверен е ръководителят на КНСБ. Той отхвърли да разяснява какво ще стане, в случай че цяла България се трансформира в Банско. Планинският град към този момент е под карантина.
Още: " Нови и нови ограничавания в Европа поради ковид, който се демонстрира от ден на ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР