Въпрос в магазина: Имате ли дезинфектант (не казвам марки, че

...
Въпрос в магазина: Имате ли дезинфектант (не казвам марки, че
Коментари Харесай

Да изчистим България от коронавируса

Въпрос в магазина: Имате ли дезинфектант (не споделям марки, че ще се изложа – по тази причина и жена ми не праща в магазин)? Отговор: Не, елате след Второ пришествие.
Разговорът е безусловно фиктивен като буквалистика, само че като образец какво взе да се случва поради психарията " ковид " несъмнено задоволително хора, които четат, са наясно какъв брой е правилен.
В България да убеждаваш някой да е рационален, когато си е наумил нещо, е идея пердута. Може би и в света по принцип, само че ние сме клиничен случай.
Коронавирусът е заболяване, за което неслучайно се употребяват думичките " грипоподобни признаци ". Прилича на грип, по тази причина. И от грип не се умира всеобщо – от суматоха, психария и тъпота е по-вероятно. Много по-вероятно.
Та по тази причина от всички, които си купуват всякакви препарати вид белина като че ли идва Трета международна война, чакам след някой и различен ден да почнат да ги употребяват. Давам и препоръки по какъв начин – вземат препартчето, парцалки и като свършат у дома едното шише, излизат с другите 1001 на открито. Първо минават входа, след това почистват пред блока, след това тротоарите, улиците. Така де, ковид е това, не е смешка работа! А в случай че желаят да са изключително потребни, да си поизтъркват хубавичко мониторите и екраните – ей по този начин, тъй като споделям. Ще го пусна и във Фейсбук или в bgmama, че да съм по-достоверен!
За край ще припомня историята на един доста по-смъртоносен вирус – гъшата х**ня! Слагам звездички, че с този Фейсбук човек не знае – ще бъда наказан по-бързо за неспазване на моралните стандарти на общността, в сравнение с изнасилвач-джихадист за видеоклип, показващ особеностите на специалността му. И по този начин:
Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.

Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква хуйня! А какво сте правили?
Пациентът: Е**х гъски.
Докторът: Значи имате гъша хуйня!
Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)
Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.
Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За миналата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от апетит, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.
Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в листата на трите основни аргументи за смъртност в Зимбабве.
Новинарска организация: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.
ТВ канал: Неизвестно до момента заболяване на име " гъша хуйня " покосява популацията на Зимбабве.
Министерството на здравеопазването на Зимбабве приканва популацията да не изпада в суматоха.
Научно величие А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е главната ѝ опасност.
Авиокомпания X: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.
Научно величие Б: Властите крият действителните мащаби на злополуката! Всъщност гъшата хуйня към този момент е проникнала в Европа - в Амстердам е бил забелязан кихащ чернокож с гъска под мишница.
Медиите (публикува фотоси на гъски): Врякащите убийци са към нас!
Политик: За справяне с обхваналата света зараза на гъша хуйня е безусловно належащо да бъдат изтребени всички гъски.
Полицията (козирува): Тъй правилно, ще бъде изпълнено.
Собствениците на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на фотоапаратите на медиите и телевизионните камери)
Медиите: Заговор на притежателите на ферми за гъски заплашва националната сигурност!
Министърът на опазването на здравето на (страна по желание, айде да не предпочитам занапред България): За избавление на страната от епидемията на гъша хуйня, която към този момент е достигнала до нашите граници, е безусловно належащо да отделим 100 милиона $ за съоръжение на лаборатории за битка с гъшата хуйня.

Премиерът: Вие сте обезумели!
Президентът: Премиер-министърът е прекомерно заседнал в финансови измами, контракти с Китай за доставка на самун и безочливо пренебрегва действителната опасност за популацията на свободолюбива Монголия!
Бившият министър председател: Нашата партия незабавно желае популацията да бъде избавено от вируса на гъшата хуйня. В краен случай може и единствено популацията на източната част.
Кандидат за президент: Единственият метод да бъде избавена страната е да се прекратят връзките с загниващия Запад, откъдето потегли гъшата хуйня, а вместо това би трябвало да засилим съдействието си с Китай и да се включим в състава му като самостоятелна област. Китай ще ни избави!

Избирателите: Вие сте обезумели! ()
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР