Въпрос на часове беше Венсан Компани да обяви как ще

...
Въпрос на часове беше Венсан Компани да обяви как ще
Коментари Харесай

Принцът се завърна: Компани става играещ треньор в "Андерлехт"

Въпрос на часове беше Венсан Компани да разгласи по какъв начин ще продължи кариерата си. И той не разочарова! Колкото и шокиращо да беше напускането му на " Манчестър Сити " след сезон, в който отборът завоюва требъл вкъщи, идващото му премеждие е още по-неочаквано.

Компани ще бъде играещ треньор на тима, с който дебютира при мъжете - белгийския " Андерлехт ", за идващите 3 години. Това разгласи той, а по-късно беше доказано и от клуба, с красноречивото изречение " Принцът се завърна ".
Капитанът на " Сити " напуща след 11 години и британския требъл Венсан Компани не е оповестил какво ще прави отсега нататък
Защитникът, който със " Сити " има 4 трофеи на Англия, 4 Купи на футболната асоциация и 2 на лигата, е артикул на школата на 34-кратния първенец на Белгия, тъй че той се завръща в позната територия.

BREAKING NEWS: #Theprinceisback. #COYM #RSCA. Stay tuned pic.twitter.com/pcb7A7pzd5
— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) May 19, 2019

" И не щеш ли отново предпочитам да се разпалвам против това какво би трябвало да съставлява краят. Избирам да бъда признателен за предишното, само че оставам упорит и насочен към бъдещето. През идващите 3 години ще поема ролята на играещ управител за " Андерлехт. " Най-добрите в Белгия.

Това може и да изненада за вас. То е най-страстното, само че и най-рационалното решение, което съм взимал ", написа Компани в своето послание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР