Въпрос към всички горди стопани на кучета – питали ли

...
Въпрос към всички горди стопани на кучета – питали ли
Коментари Харесай

10 начина, по които кучетата изразяват любовта си

Въпрос към всички горди стопани на кучета – питали ли сте се по какъв метод кучето ви се пробва да се свърже с вас? Как демонстрира признателност, любов, схващане, даже неспокойствие и яд?

Е, тези въпроси са били артикул на научни проучвания епохи наред, а доста учени са следили държанието на любимците, с цел да доближат до отговорите. И, представете си, те са много явни: вдигнатите опашки демонстрират благополучие и подготвеност за игра, влажното носленце – че здравословното положение е положително, а погледът от време на време е знак, че желаят по-специално внимание и грижа.

Но дано да се фокусираме съответно в 10 от методите, по които кученцата демонстрират обичта си. Вижте ги в нашата изложба.

Към галерията >>>
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Да, кучетата усещат, че си бременна! Тайният живот на домашните любимци Да, кучетата усещат, че си бременна!  Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома? Тайният живот на домашните любимци Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома?  Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Тайният живот на домашните любимци Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР