Въпреки заявеното намерение за нова промяна на името ЦСКА-София ще

...
Въпреки заявеното намерение за нова промяна на името ЦСКА-София ще
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" остава с тирето поне до края на сезона

Въпреки декларираното желание за нова смяна на името " ЦСКА-София " ще резервира това название най-малко до края на сезона във футболното състезание. Това стана ясно от изявление на изп. шеф на клуба от Борисовата градина Пламен Марков.

" Не съм правист и не мога с акуратност да кажа до каква степен стигна процедурата с премахването на тирето от името на ЦСКА. За тирето знам единствено, че въпросът се взема решение и от новия сезон, тъй като такива са разпоредбите, ще отпадне. Отново споделям, че може да греша, тъй като не съм експерт ", съобщи Марков пред радио " Дарик ".

Решението за ново име на комерсиалното сдружение, което до 2016 година се споделяше ПФК " Литекс-Ловеч " АД, беше взето по време на изключителното Общо заседание на ПФК " ЦСКА-София " ЕАД на 20 февруари. То трябваше да се състои на ст. " Българска войска ", само че поради отсъствието на главните акционери се организира в офиса на основния притежател на капитала Гриша Ганчев в бизнес център " Литекс Тауър " в София.

След сбирката на упълномощените лица юристът на футболния клуб Станислав Трендафилов заявява, че документите за смяна на името ще бъдат импортирани в Агенцията по вписванията " идната сряда " и името ще бъде променено " другата или най-късно по-другата седмица ". Към днешна дата във фирменото досие на " ЦСКА-София " продължава да стои актуалното име, променено за последно на 2 юни 2016 година от " Литекс-Ловеч ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР