Въпреки загубата на финала на световното първенство в Русия от

...
Въпреки загубата на финала на световното първенство в Русия от
Коментари Харесай

Загреб празнува с безплатен градски транспорт

Въпреки загубата на финала на международното състезание в Русия от Франция, Хърватия ще посрещне герои! Момчетата на Златко Далич бяха приятната изненада на шампионата и след 3 мача от по 120 минути в елиминациите, станаха втори в света - най-хубаво достижение в историята на страната след бронзовите медали от преди 20 години.
Българската диря в хърватските празненства: Сълзи нямаше (ВИДЕО) Сънародниците ни пътуват особено за Загреб, с цел да усетят атмосферата във финала
Загубата не скапе настроението на близо 55-те хиляди последователи, които наблюдаваха срещата на площада в Загреб. Напротив - те честваха до ранни зори, а от полицията се похвалиха, че не се е наложило да усмиряват празнуващи хора, нито един път.

За положително държание, а и като жест, през днешния ден градският превоз в столицата ще е безвъзмезден, оповестиха от общината. Така още повече хървати и посетители на страната ще могат да посетят централния площад, където се чака през днешния ден (16 юли) към 16:30 ч. Лука Модрич и компания да се появят, с цел да оберат персонално аплодисментите на хилядите, чиито сърца стоплиха с отлична игра.

Самолетът на " ватрените " би трябвало да кацне в 15:30 ч. От летището футболистите ще се придвижат с открит рейс към центъра. А по кое време ще завършат прочувствените празненства? Никой не се наема да предвижда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР