Въпреки всички други успехи, най-голямата гордост на Виктория Бекъм е

...
Въпреки всички други успехи, най-голямата гордост на Виктория Бекъм е
Коментари Харесай

Как Виктория Бекъм отглежда успешни деца

Въпреки всички други триумфи, най-голямата горделивост на Виктория Бекъм е страхотното семейство, което има - 20 години брак и четири деца. Докато кариерата й на бизнес дама е леко неуверена, то в ролята си на родител някогашната спайска се оправя повече от добре.

Ето кои са най-важните за нея наставнически препоръки, които тя следва неразделно, с цел да отгледа щастливи и умни деца и от сътвори сполучливи и уверени персони, които да не разчитат единствено на славата на родителите си.

Помощ вкъщи

Не единствено по време на самизолацията, само че и по всяко друго е значимо децата да бъдат ангажирани в домакинска работа. Всяко би трябвало да има съответни отговорности, които да знае, че би трябвало да извършва.

Неведнъж на фотоси и видеа в обществените мрежи сме виждали по какъв начин Харпър или някое от момчетата на Дейвид и Виктория им оказват помощ я в готвенето, я в подреждането на дома. Така всички се усещат част от едно цяло и са горди с това, че могат и те да бъдат потребни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Май 10, 2020 в 3:30 PDT

Добро държание

И за Виктория, и за Дейвид е от значително значение децата им да имат положителни обноски още от напълно ранна възраст. И освен тъй като постоянно са в центъра на вниманието.

Още когато са на две-три години, четирите деца на семейство Бекъм са научени да споделят " апелирам " и " благодаря ", тъй като родителите им са на мнение, че в никакъв случай не си прекомерно дребен, с цел да бъдеш вежлив.

Благодарност

Въпреки че порастват без ограничения, децата на Дейвид и Виктория Бекъм са научени да са признателни за всичко, което имат, тъй като доста други деца не могат да се похвалят със същото. Затова и родителите желаят да научат наследниците си какъв брой е значимо да оказват помощ, да дават на другите, които имат доста по-малко от тях.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Ное 28, 2019 в 3:38 PST

Забавление, само че с граница

Не се съмняваме, че в дома на звездното семейство е в действителност занимателно. Виктория обича децата й да лудуват и да се радват на безгрижните си години, само че постоянно държи обстановката под надзор. А и няма различен избор, когато има четири деца.

Социални мрежи

Наследниците на Дейвид и Виктория са много дейни и известни в обществените мрежи и в това няма нищо изненадващо. Само на 15 Бруклин Бекъм има над 4 милиона почитатели.

Ако в този момент към този момент е независим, до неотдавна неговото държание, както и това на братята му във Fаcebook и Instagram е било следено строго от майка му. И това предписание е добре да се съблюдава освен в звездните фамилии, написа HELLO.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Яну 8, 2020 в 10:10 PST

Планиране

Всеки знае, че с цел да е сполучлив, би трябвало да може вярно да възнамерява времето си. Животът на Дейвид и Виктория е доста претрупан, само че те се пробват да покажат на децата си, че с вярното възнамерява е допустимо да имаш салдото сред работата и фамилията.

Пример

Виктория и брачният партньор й имат вяра, че децата им ще се развият като независими персони и няма да живеят цялостен живот в тяхната сянка. А с цел да стане това действителност, те се стремят да ги научат, че всичко се реализира с доста труд, старания и ограничения.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и по какъв начин футболистът се пошегува със брачната половинка си
Шегите на Дейвид Бекъм с Виктория

С кого я съпостави

Госпожа Бекъм да вземем за пример е казвала в свое изявление преди години, че не изпитвала скрупули на съвестта, когато не може да прекара задоволително време с децата си, тъй като е заета с работа. Според нея, в сходни моменти тя им служи като образец по какъв начин човек става сполучлив.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР