Въпреки всички брутални действия, които руските военни направиха в Буча

...
Въпреки всички брутални действия, които руските военни направиха в Буча
Коментари Харесай

ЗЕЛЕНСКИ ОТГОВОРИ: Ще продължат ли преговорите с Русия след убийствата в Буча?

Въпреки всички брутални дейности, които съветските военни направиха в Буча и други украински градове, страната ни ще договаря с Руската федерация. Това сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски и добави: "...да кажем „ по-късно няма да приказваме с вас “ е най-лесният и в това време неправилен метод, Украйна няма да го направи ".

„ Това е огромна покруса, тъй като всички ние ще възприемаме даже опцията за договаряния като предизвикателство. Предизвикателството е вътрешно, наше, човешко, „ а в този момент? “ (...) Защото всеки схваща какво направиха – няма амнистия за това “, сподели Зеленски.

Държавният глава на Украйна добави, че с всяка сходна покруса за украинците ще бъде все по-трудно даже " да осъзнаят опцията за договаряния с окупаторите ".

Зеленски изясни, че най-ефективният метод е да се признае Русия за агресор, да се съберат всички доказателства за закононарушенията на окупаторите, да се разгласи геноцид и от тази позиция да се търсят способи за решение на проблемите.

" Позицията " Няма да приказвам с вас " е най-лесната и е ясно за какво. Най-трудното е да кажете какво са създали (Руската федерация, - бел. ред.), да ги признаете за зложелател, да декларирате, че това е геноцид, войната на Русия против Украйна. И с цялата тази позиция намерете благоприятни условия за договаряния, потърсете излаз от обстановката и в това време не губете нашите територии “, сподели Зеленски.

Президентът добави, че би трябвало да си сложим такава лента за договаряния и по-късно да действаме съгласно обстановката.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР