Въпреки впечатляващото начало на седмия сезон на Сървайвър“, зрителите останаха

...
Въпреки впечатляващото начало на седмия сезон на Сървайвър“, зрителите останаха
Коментари Харесай

Масов хейт се изля върх Ваня Джаферович и продуцентите на `Сървайвър` след първия епизод на шоуто

Въпреки впечатляващото начало на седмия сезон на „ Сървайвър “, феновете останаха разочаровани от Ваня Джаферович и неубедителната му роля на водещ. Много от тях изригнаха в обществената мрежа с възмутителни отзиви и дефинираха предаването като тотална насмешка.

Още преди неговия старт почитатели трескаво започнаха да питат къде е Владо Карамазов. Когато обаче видяха Ваня с очите си в шоуто, неналичието му на вярна дикция и пелтеченето в ефир тотално ги втрещи. Някои споделиха, че даже Тити Папазов би се справил по-добре. 
                             

Други безапелационно съпоставиха този сезон на „ Сървайвър “ с нискобюджетна продукция от Боливуд.

Трети допълниха, че шоуто е направено аматьорски и прилича на детското предаване от предходното „ Бързи, смели сръчни ”. И прибавят, че почитат Ваня като футболист, само че за водещ би трябвало да има с изключение на добър и изнесен правоговор, както и нужната жестикулация.

От всеобщия хейт не бяха пощадени и продуцентите на шоуто. Първо, те сервираха зрелищен старт на риалитито, по времето на който участниците бяха пуснати от хеликоптери косо в Карибско море, а по-късно феновете трябваше да гледат участниците 3 часа по какъв начин се пускат по пързалка, мъкнат кофи с вода, за да излъчат победител. 
                             

Много от почитателите на „ Сървайвър “ се зарекоха в обществените мрежи, че няма да си причинят повече този потрес.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР